Skärets Marine

Västra Götalands län

Information

610627-XXXX är organisationsnummer för företaget Skärets Marine. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skärets Marine är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som Skärets Marine finns i.

Skärets Marine har varit registrerat sedan 2006-02-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skärets Marine så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Skärets Marine är och det finns flera bolag i Öckerö som också är .

Firmatecknare för Skärets Marine är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skärets Marine så kan ni göra det på telefon genom 031-961101 eller genom brev på följande adress:

Handel med marin elektronik och annan marin utrustning såsom vhf-radios, plottrar, antenner, autopiloter, rep och kompasser.

Det finns olika personer som har en koppling med Skärets Marine och det är Lidebo, Siw Anna Maria som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,