Solutions for You-S4Y

Västra Götalands län

Information

630412-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Solutions for You-S4Y. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solutions for You-S4Y är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som Solutions for You-S4Y finns i.

Solutions for You-S4Y har varit registrerat sedan 2005-04-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solutions for You-S4Y så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Solutions for You-S4Y är och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är .

Firmatecknare för Solutions for You-S4Y är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solutions for You-S4Y så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom psykosocial rådgivning, utbildning, psykosocial utredning, konflikthantering, krisbearbetning, handledning på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Det finns olika personer som har en koppling med Solutions for You-S4Y och det är Jansson, Selinda Irene som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,