E Sea Service

Västra Götalands län

Information

641108-XXXX är organisationsnummer för företaget E Sea Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E Sea Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som E Sea Service finns i.

E Sea Service har varit registrerat sedan 1997-07-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för E Sea Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

E Sea Service är och det finns flera bolag i Öckerö som också är .

Firmatecknare för E Sea Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med E Sea Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Marin verksamhet på, i, under och kring vatten, såsom dykning, sök och bärgning och undervattensinspektioner.

Det finns olika personer som har en koppling med E Sea Service och det är Ekeroth, Claes Magnus som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ekeroth, Inger Elisabeth som är född 1965 och har titeln Prokurist,