Jada Music Production

Västra Götalands län

Information

I Öckerö finns det ett Enskild firma som heter Jada Music Production. Det finns flera verksamheter som liknar Jada Music Production i Västra Götalands län. Öckerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jada Music Production är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-19 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-01-08 så har Jada Music Production varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jada Music Production och det finns fler verksamheter som är det i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Jada Music Production så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jada Music Production så kan ni göra det på 031-962465.

Skriva och producera musik, lära ut sång och musik samt musikproduktion. samt spela musik-musikinstrument samt sjunga vid olika slags evenemang. inköp och försäljning av musikinstrument och tillbehör samt inköp och försäljning av artiklar och tillbehör för studiobruk tex. datorer, hårdvara, mjukvara samt inköp och försäljning av bilar och båtar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Holgersson, Sven Thomas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jada Music Production har 650219-XXXX som sitt organisationsnummer.