Lindes Elektriska

Västra Götalands län

Information

Lindes Elektriska hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Lindes Elektriska finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lindes Elektriska tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lindes Elektriska har haft sedan 1996-01-01. Lindes Elektriska har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindes Elektriska så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-966632.

Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lindes Elektriska har idag 660218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lindes Elektriska

Bygg, el- och rörinstallationer, servicearbeten samt material- försäljning.

I Lindes Elektriska så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linde, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .