Studio 22

Västra Götalands län

Information

Studio 22 hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Studio 22 finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Studio 22 tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Studio 22 har haft sedan 1998-01-01. Studio 22 har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Studio 22 så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Studio 22 har idag 660624-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Studio 22

Foto- och mörkrumsarbete. Videoinspelning och videoredigering. Databearbetade bilder texter och layout. Ljud och ljussättning. Disco. Träbearbetning. Möbeltillverkning och möbelrenovering. Snickeri. Konsthantverk. Mekaniskt verkstadsarbete såsom reparationer av bilar, båtar och MC samt därmed förenlig verksamhet.

I Studio 22 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Karl Martin Jakob som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .