Johannes Gustavssons Bygg & Betong

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Öckerö och Johannes Gustavssons Bygg & Betong är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Johannes Gustavssons Bygg & Betong är ett av dem. Statusen för Johannes Gustavssons Bygg & Betong är att Bolaget är aktivt.

Johannes Gustavssons Bygg & Betong är ett Enskild firma och skapades 1999-01-29. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Johannes Gustavssons Bygg & Betong ska trivas.

Johannes Gustavssons Bygg & Betong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Öckerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mureri och skadedjurssanering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johannes Gustavssons Bygg & Betong är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är Johannes Gustavssons Bygg & Betong och det finns flera bolag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Johannes Gustavssons Bygg & Betong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-962359.

.

De som är på något sätt har med Johannes Gustavssons Bygg & Betong är Gustavsson, Yngve Johannes som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johannes Gustavssons Bygg & Betong har 730107-XXXX som sitt organisationsnummer.