Thomas Dyk & Fritid

Västra Götalands län

Information

Thomas Dyk & Fritid hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Thomas Dyk & Fritid finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Thomas Dyk & Fritid tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Thomas Dyk & Fritid har haft sedan 1997-01-01. Thomas Dyk & Fritid har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thomas Dyk & Fritid så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Thomas Dyk & Fritid har idag 740215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Thomas Dyk & Fritid

Handel med dykutrustning samt dykutbildning och dykutfärder. Handel med sportartiklar.

I Thomas Dyk & Fritid så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarlsmark, Lennart Thomas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .