CO Mur & Puts

Västra Götalands län

Information

740402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CO Mur & Puts. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CO Mur & Puts är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som CO Mur & Puts finns i.

CO Mur & Puts har varit registrerat sedan 1996-04-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CO Mur & Puts så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

CO Mur & Puts är och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är .

Firmatecknare för CO Mur & Puts är följande:

Vill ni komma i kontakt med CO Mur & Puts så kan ni göra det på telefon genom 031-967795 eller genom brev på följande adress:

Murarverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CO Mur & Puts och det är Olsson, Christian Lars-Olof som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,