Muzicraft

Västra Götalands län

Information

750121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Muzicraft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Muzicraft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som Muzicraft finns i.

Muzicraft har varit registrerat sedan 2006-09-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Muzicraft så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Muzicraft är och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är .

Firmatecknare för Muzicraft är följande:

Vill ni komma i kontakt med Muzicraft så kan ni göra det på telefon genom 031-225359 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hantverk såsom afrikanskt konsthantverk och design främst tyger.

Det finns olika personer som har en koppling med Muzicraft och det är Laasonen, Claes Andreas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,