Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet

Västra Götalands län

Information

Föreningens verksamhetsområde är Hönön i Öckerö kommun. Föreningen har till ändamål att för medlemmarnas räkning förvärva hamn- och strandområde vid Hönö Röd samt använda detsamma till medlemmarnas ekonomiska nytta genom anordnande, förvaltande och vårdande av en fiske- och fritidshamn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Öckerö så är Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 1939-07-13 så skapades Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet och bolaget är har F-skattsedel Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet har haft det sedan 1994-01-01.

Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

757201-0010 är organisationsnummret för bolaget som finns i Öckerö.

Just nu är Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edvardsson, Bengt Karl Anders -Kjellberg, Gösta Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hamn- och Fiskareföreningen Hönö Röds Strandkassa utan personlig ansvarighet är Edvardsson, Bengt Karl Anders som är född 1948 och har titeln Extern VD, Corneliusson, Carl-Joel Halvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Corneliusson, Jonas Kaj Uno som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jan Bengt Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ove Nils Vilbur som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Sture Jemy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Stig Ronald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Gösta Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Benny Roland som är född 1961 och har titeln SuppleantBoberg, Tore Östen Morgan som är född 1933 och har titeln SuppleantCorneliusson, Kaj Uno Oskar som är född 1945 och har titeln SuppleantKorneliusson, Klas-Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant.