Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening

Västra Götalands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Öckerö och Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är ett av dem. Statusen för Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är att Bolaget är aktivt.

Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1959-06-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där företaget finns i jobbar för att företag som Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening ska trivas.

Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Öckerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att upplåta och uthyra hamnplatser i småbåtshamnen jämte båt- upptagningsanordning och uppläggningsplats för sina medlemmars och allmänhetens småbåtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening och det finns flera företag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-969870.

Firman tecknas, förutom av styrelsen av Gunnar Hamberg och Sten Börjesson, var för sig..

De som är på något sätt har med Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening är Börjesson, Sten Eskil Bernhard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Arne Stellan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Morgan som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Utbult, Ralf som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Uno Tage som är född 1941 och har titeln SuppleantWendesten, Sven David som är född och har titeln Suppleant, .

Hönö-Hedens småbåtshamns ekonomiska förening har 757201-0044 som sitt organisationsnummer.