Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Öckerö och Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1960-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening ska trivas.

Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Öckerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Att till främjande av medelemmarnas ekonomiska intressen förvalta och vårda fiskehamn i Klåva i Öckerö kommun.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-965885.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Åke Nils Oscar -Hamnebo, Börje Lennart.

De som är på något sätt har med Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening är Abrahamsson, Åke Nils Oscar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Corneliusson, Hans Walter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamnebo, Börje Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Staffan Roy som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sture Morgan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Gösta Marcus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamotSörensson, Kjell Douglas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Lars Jonas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fast, Kjell Åke som är född 1967 och har titeln SuppleantHansson, Hans Sten Denny som är född 1950 och har titeln SuppleantSvensson, Lars-Gunnar Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant.

Hönö Klåva fiskehamn, ekonomisk förening har 757203-1032 som sitt organisationsnummer.