BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Öckerö finns det ett Kommanditbolag som heter BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG. Det finns flera verksamheter som liknar BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG i Västra Götalands län. Öckerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-08-14 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1979-06-19 så har BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG varit registrerat och sedan 2008-08-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG och det finns fler verksamheter som är det i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Vänhemsv. 4, 475 42, Hönö. Vi ni istället prata med BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på 031-697566.

Konsultverksamhet som arkitekt, byggnadsverksam- het samt äga och förvalta fast och lös egendom

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svanholm, Bengt Anders Viktor som är född 1941 och har titeln Komplementär, Svanholm, Anita Christina som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Svanholm, Anita Christina som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

; SVANHOLM, BENGT ANDERS VIKTOR OCH SVANHOLM, ANITA ; CHRISTINA VAR FÖR SIG .

BENGT SVANHOLM ARKITEKT KOMMANDITBOLAG har 916447-2475 som sitt organisationsnummer.