UVISION HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

UVISION HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Öckerö. I UVISION HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är ANDERSSON, LEIF GUNNAR som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Anderson, Kathy Marie som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med UVISION HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå UVISION HANDELSBOLAG på telefon 031-967483.

Konsultativ foto-, undervattens- samt konsultativ arbetsmiljöverksamhet - i huvudsak tekniska och ergonomiska frågor - arbetsmiljökonsult,bild foto- undervattensverksamhet, risk-management- *forts*

Idag är UVISION HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

UVISION HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

UVISION HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och UVISION HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UVISION HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

UVISION HANDELSBOLAG har 916560-4969 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.