HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Öckerö. Det är nämligen den kommunen som HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-10.

HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-10-27. Men sedan 1988-01-01 så har HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sörens v. 14, 475 42, Hönö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Öckerö arbetar för att företag som HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom polymera matrial, reologi och kemi

Firmatecknare för HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG och det är följande personer, BERGGREN, MARGARETE SUSANNE som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Berggren, Sven Kenneth som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HÖNÖ PLAST & KEMIKONSULT HANDELSBOLAG är 916834-5040.