ÖMICON Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Öckerö och ÖMICON Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och ÖMICON Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ÖMICON Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ÖMICON Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-04-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där företaget finns i jobbar för att företag som ÖMICON Handelsbolag ska trivas.

I Öckerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Textilateljé och klädsömnad samt fartygs- och fordonsservice, reparation, installation och därtill hörande verksamhet. Konsultverksamhet inom marin och industri såsom rådgivning och installation av energisystem, t ex värmepumpar, generatoraggregat vid topplast eller el-nätbortfall.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÖMICON Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är ÖMICON Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med ÖMICON Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9968175.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med ÖMICON Handelsbolag är Edvardsson, Kent Ingvar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Edvardsson, Wiwianne Jousette som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

ÖMICON Handelsbolag har 916841-0075 som sitt organisationsnummer.