I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag finns. I Öckerö så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag har haft sedan 2007-04-06. I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klarviksv. 8, 430 94, Bohus-björkö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-961541.

Öckerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag har idag 916847-9567 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag

Konsultverksamhet inom socialpsykologi, kunskapsförmedling, information och informationsbehandling samt handledning

I I&K Schiölers Utveckling Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är SCHIÖLER, INGRID MARGARETA som är född 1943 och har titeln Bolagsman, SCHIÖLER, ULF KRISTER som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .