ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Öckerö. I ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är GRÖNLUND, EVA LILIAN som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Grönlund, Mats Christer som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG på telefon 031-962228.

Försäljning av hantverks och fiskeföremål samt kläder och handarbeten

Idag är ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-23 och ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG så är det följande:
; MATS GRÖNLUND ENSAM

ASKEDALENS FISKE OCH HANTVERK HANDELSBOLAG har 916850-9751 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.