ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916851-9578 är organisationsnummer för bolaget ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Öckerö som är den kommunen som ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG finns i.

ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1994-02-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Öckerö som också är .

Firmatecknare för ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas var för sig av -Korneliusson, Leif Rune Peter -Nilsson, Bengt Jan-Olof

Vill ni komma i kontakt med ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 031-962780 eller genom brev på följande adress:
Trollbärs v. 3, 475 32, Öckerö

Fiskhandel samt äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med ÖARNAS FISKIMPORT HANDELSBOLAG och det är Korneliusson, Leif Rune Peter som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Bengt Jan-Olof som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Öckeröpöjka Fisk Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman,