Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handel med konfektion, hudvård,idrottsartiklar, värdepapper och fotografering samt tjänster avseende bokföring, redovisning, tennisutbildning och racketsträngning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Öckerö så är Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 1996-10-21 så skapades Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag har haft det sedan 1997-01-01.

Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969631-4286 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Öckerö.

Just nu är Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 031-962281 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedlund & Hedlund i Väst Handelsbolag är Hedlund, Annika Margaretha som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Lars Håkan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .