Swedish Marine Design Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Swedish Marine Design Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Swedish Marine Design Kommanditbolag finns. I Öckerö så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Swedish Marine Design Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Swedish Marine Design Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Swedish Marine Design Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra v. 54, 475 42, Hönö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-965857.

Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Swedish Marine Design Kommanditbolag har idag 969632-5035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Swedish Marine Design Kommanditbolag

Beräkning, konsultation och design av fritidsbåtar och kommersiella fartyg.

I Swedish Marine Design Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Kenneth Mikael som är född 1963 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Martin Karl-Axel som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .