Arrhén P&C Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Arrhén P&C Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Öckerö. Det är nämligen den kommunen som Arrhén P&C Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arrhén P&C Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-28.

Arrhén P&C Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-05-17. Men sedan 2001-05-28 så har Arrhén P&C Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Solhemsv. 12, 475 42, Hönö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arrhén P&C Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-962517.

Öckerö arbetar för att bolag som Arrhén P&C Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arrhén P&C Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet och markandsföring av brandteknisk utrustning, projektering, förlagsverksamhet samt konsultverksamhet avseende internetlösningar inom mediabranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arrhén P&C Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arrhén P&C Handelsbolag och det är följande personer, Arrhén, Claes Ivar Boson som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Arrhén, Pia Anne-Charlotte som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Arrhén P&C Handelsbolag är 969677-9983.