Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet)

Västra Götalands län

Information

Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) är en verksamhet som finns i Öckerö. I Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lind, Ann-Cristhine Elisabett som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Lind, Conny Karl-Eric som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) på telefon 031-965902.

Handel med livsmedel.

Idag är Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) av bolagstypen Handelsbolag.

Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-06 och Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) så är det följande:
Firman tecknas av Ann-Cristhine Lind och Conny Lind var för sig.

Jo Mape Handelsbolag (Öckerö Matöppet) har 969696-1979 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.