Handelsbolaget Björkös Vrakbod

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Öckerö och Handelsbolaget Björkös Vrakbod är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Björkös Vrakbod är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Björkös Vrakbod är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Björkös Vrakbod är ett Handelsbolag och skapades 2006-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Björkös Vrakbod ska trivas.

Handelsbolaget Björkös Vrakbod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Öckerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med marin elektronik och annan marin utrustning, försäljning av godis, tobak och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Björkös Vrakbod är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14.

Idag är Handelsbolaget Björkös Vrakbod och det finns flera verksamheter som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Björkös Vrakbod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7996158.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Björkös Vrakbod är Lidebo, Siw Anna Maria som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Lidebo, Martin Olof som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Björkös Vrakbod har 969717-9563 som sitt organisationsnummer.