Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson

Västra Götalands län

Information

I Öckerö finns det ett Enskild firma som heter Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson. Det finns flera verksamheter som liknar Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson i Västra Götalands län. Öckerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-03-15 så har Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson och det finns fler verksamheter som är det i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson så kan ni göra det på 070-4736191.

Konsultverksamhet inom hundbranschen, såsom hundkonsult, hundkurator och hundinstruktör.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson Olsson, M Ulla-Christine som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hund i Väst - Ulla Christine Gansmoe Andersson har 421212-XXXX som sitt organisationsnummer.