MÅLERIFIRMA ALF AUNE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Öckerö och MÅLERIFIRMA ALF AUNE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och MÅLERIFIRMA ALF AUNE är ett av dem. Statusen för MÅLERIFIRMA ALF AUNE är att Bolaget är aktivt.

MÅLERIFIRMA ALF AUNE är ett Enskild firma och skapades 1976-12-08. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som MÅLERIFIRMA ALF AUNE ska trivas.

MÅLERIFIRMA ALF AUNE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Öckerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Målerirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MÅLERIFIRMA ALF AUNE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är MÅLERIFIRMA ALF AUNE och det finns flera bolag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med MÅLERIFIRMA ALF AUNE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-542486.

.

De som är på något sätt har med MÅLERIFIRMA ALF AUNE är Aune, Alf Eivind som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MÅLERIFIRMA ALF AUNE har 440602-XXXX som sitt organisationsnummer.