Korsviken Konsult & Event

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Öckerö och Korsviken Konsult & Event är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Korsviken Konsult & Event är ett av dem. Statusen för Korsviken Konsult & Event är att Bolaget är aktivt.

Korsviken Konsult & Event är ett Enskild firma och skapades 2004-10-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Korsviken Konsult & Event ska trivas.

Korsviken Konsult & Event är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Öckerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Strategisk säkerhetsrådgivning, arrangera skärgårdsevent. Rådgivning internationella relationer och protokollära ärenden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Korsviken Konsult & Event är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Korsviken Konsult & Event och det finns flera verksamheter som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Korsviken Konsult & Event så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7611196.

.

De som är på något sätt har med Korsviken Konsult & Event är Beskow, Håkan Georg som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Korsviken Konsult & Event har 460719-XXXX som sitt organisationsnummer.