Bohusö fisk och skaldjur

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Öckerö och Bohusö fisk och skaldjur är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bohusö fisk och skaldjur är ett av dem. Statusen för Bohusö fisk och skaldjur är att Bolaget är aktivt.

Bohusö fisk och skaldjur är ett Enskild firma och skapades 1998-12-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där företaget finns i jobbar för att företag som Bohusö fisk och skaldjur ska trivas.

Bohusö fisk och skaldjur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Öckerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med fisk och skaldjur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bohusö fisk och skaldjur är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bohusö fisk och skaldjur och det finns flera företag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Bohusö fisk och skaldjur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bohusö fisk och skaldjur är Olsson, Rune Krister som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bohusö fisk och skaldjur har 520627-XXXX som sitt organisationsnummer.