Rygg & Ledkliniken Hönö

Västra Götalands län

Information

Rygg & Ledkliniken Hönö hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Rygg & Ledkliniken Hönö finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rygg & Ledkliniken Hönö tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Rygg & Ledkliniken Hönö har haft sedan 1994-01-01. Rygg & Ledkliniken Hönö har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rygg & Ledkliniken Hönö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-969251.

Öckerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Rygg & Ledkliniken Hönö har idag 541108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rygg & Ledkliniken Hönö

Naprapatverksamhet

I Rygg & Ledkliniken Hönö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wanther, Bo Anders som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .