LuxLight Skandinavien

Västra Götalands län

Information

LuxLight Skandinavien är ett av många företag som finns i Öckerö. Det är nämligen den kommunen som LuxLight Skandinavien finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LuxLight Skandinavien som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-11-09. Men sedan 1996-01-01 så har LuxLight Skandinavien varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LuxLight Skandinavien så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-974065.

Öckerö arbetar för att företag som LuxLight Skandinavien ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LuxLight Skandinavien. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Import, export och försäljning av belysningsarmaturer och ingående komponenter. Konsultation av belysningssystem och ljuskontrollsystem. Konsultation av tillverkning av belysningsarmaturer.

Firmatecknare för LuxLight Skandinavien är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LuxLight Skandinavien och det är följande personer, Elvinsson, Thom Anders som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LuxLight Skandinavien är 541118-XXXX.