Nästås Ängar

Västra Götalands län

Information

550404-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nästås Ängar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nästås Ängar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som Nästås Ängar finns i.

Nästås Ängar har varit registrerat sedan 2005-12-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nästås Ängar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Nästås Ängar är och det finns flera bolag i Öckerö som också är .

Firmatecknare för Nästås Ängar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nästås Ängar så kan ni göra det på telefon genom 031-966820 eller genom brev på följande adress:

Handel med plantor och fröer. Servering av enklare rätter samt café. Kulturevenemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Nästås Ängar och det är Nahlin, Lena Maria som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,