F:a Hönö Villaservice

Västra Götalands län

Information

F:a Hönö Villaservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där F:a Hönö Villaservice finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. F:a Hönö Villaservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket F:a Hönö Villaservice har haft sedan 1996-01-01. F:a Hönö Villaservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till F:a Hönö Villaservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-968090.

Öckerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

F:a Hönö Villaservice har idag 550728-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för F:a Hönö Villaservice

Byggnadsarbete.

I F:a Hönö Villaservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Bo Egon som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .