Grötö Management AB

Västra Götalands län

Information

Grötö Management AB är en verksamhet som finns i Öckerö. I Grötö Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellberg, Knut Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Caroline Eva Charlotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Rudén, Bror Urban som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grötö Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Grötö Management AB på telefon 031-186456.

Bolaget skall bedriva managementkonsultation, organisations- utveckling, utbildning inom segling och navigation samt båtuthyrning.

Idag är Grötö Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grötö Management AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Grötö Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Grötö Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grötö Management AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Grötö Management AB har 556173-8781 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.