Fastighetsbolaget B3 AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva varvs- och verkstadsrörelse, bedriva maskinuthyrning för varvsnäring, lämna lån, teckna borgen och ställa säkerhet för andra företag eller personer dock inte bankrörelse eller sådan verksamhet som anses i 1963 års lag om kredit aktiebolag, äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsbolaget B3 AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Öckerö så är Fastighetsbolaget B3 AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 1975-03-17 så skapades Fastighetsbolaget B3 AB och företaget är har F-skattsedel Fastighetsbolaget B3 AB har haft det sedan 1994-01-01.

Fastighetsbolaget B3 AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556189-3453 är organisationsnummret för företaget som finns i Öckerö.

Just nu är Fastighetsbolaget B3 AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget B3 AB så går det att nå dem via telefon på 031-7560050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsbolaget B3 AB är Backman, Leif Örjan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backman, Rune Peder som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Ulf Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .