S Ottosson & Partners AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Öckerö och S Ottosson & Partners AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och S Ottosson & Partners AB är ett av dem. Statusen för S Ottosson & Partners AB är att Bolaget är aktivt.

S Ottosson & Partners AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-06-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som S Ottosson & Partners AB ska trivas.

S Ottosson & Partners AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Öckerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva rådgivning vad gäller företagsledning, att bedriva upplysningsverksamhet om företagsutveckling, att bedriva förlagsverksamhet, att förvärva, förvalta och sälja aktier och fast egendom samt utföra därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S Ottosson & Partners AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är S Ottosson & Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med S Ottosson & Partners AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-147105.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med S Ottosson & Partners AB är Ottosson, Stig Roland som är född 1947 och har titeln VD, Ottosson, Stig Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Lilian Eva-Stina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

S Ottosson & Partners AB har 556230-1639 som sitt organisationsnummer.