Hönö Husbyggen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hönö Husbyggen Aktiebolag är en verksamhet som finns i Öckerö. I Hönö Husbyggen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åberg, Oscar Per Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Claes Fredrik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hönö Husbyggen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hönö Husbyggen Aktiebolag på telefon 031-968124.

Bolaget skall utföra byggnation, försäljning och reparation av fastigheter och även äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hönö Husbyggen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hönö Husbyggen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hönö Husbyggen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hönö Husbyggen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hönö Husbyggen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hönö Husbyggen Aktiebolag har 556243-1873 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.