Norgårdens Interiör Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Öckerö och Norgårdens Interiör Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Norgårdens Interiör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norgårdens Interiör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norgårdens Interiör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norgårdens Interiör Aktiebolag ska trivas.

Norgårdens Interiör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Öckerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med heminrednings- och bosättningsartiklar och hemtextilier samt förvalta fast och lös egendom och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norgårdens Interiör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Norgårdens Interiör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Norgårdens Interiör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-965738.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Claes Peter -Johansson, Inger Birgitta.

De som är på något sätt har med Norgårdens Interiör Aktiebolag är Johansson, Claes Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Arne Roland som är född 1935 och har titeln Suppleant, Johansson, Inger Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Olsson, Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Norgårdens Interiör Aktiebolag har 556337-6283 som sitt organisationsnummer.