Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva revision av arbetsmiljöer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Öckerö så är Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 1991-04-25 så skapades Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB och verksamheten är har F-skattsedel Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB har haft det sedan 1994-01-01.

Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556423-3418 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Öckerö.

Just nu är Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB så går det att nå dem via telefon på 070-8936611 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Halldin, Benny Lars Gustav -Levin, Kjell Yngve

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skandinaviska Arbetsmiljörevisorers AB är Halldin, Benny Lars Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Kjell Yngve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Renborg, Kristian Oliver som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .