ODEC Tankstorage Södertälje AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Öckerö och ODEC Tankstorage Södertälje AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ODEC Tankstorage Södertälje AB är ett av dem. Statusen för ODEC Tankstorage Södertälje AB är att Bolaget är aktivt.

ODEC Tankstorage Södertälje AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ODEC Tankstorage Södertälje AB ska trivas.

ODEC Tankstorage Södertälje AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Öckerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lagring, hantering av oljor och övriga flytande petroleumprodukter, bedriva tillverkning och försäljning av båtar, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ODEC Tankstorage Södertälje AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är ODEC Tankstorage Södertälje AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med ODEC Tankstorage Södertälje AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-530075.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ODEC Tankstorage Södertälje AB är .

ODEC Tankstorage Södertälje AB har 556468-6672 som sitt organisationsnummer.