Östra Hamnens Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östra Hamnens Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Öckerö så är Östra Hamnens Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 1997-04-16 så skapades Östra Hamnens Förvaltnings AB och företaget är har F-skattsedel Östra Hamnens Förvaltnings AB har haft det sedan 2008-07-03.

Östra Hamnens Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-06-01

556541-3282 är organisationsnummret för företaget som finns i Öckerö.

Just nu är Östra Hamnens Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Östra Hamnens Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 031-969691 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östra Hamnens Förvaltnings AB är Solovjova, Tatjana som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullman, Erika Elfrieda som är född 1923 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .