Sandettie AB

Västra Götalands län

Information

556560-1639 är organisationsnummer för bolaget Sandettie AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandettie AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Öckerö som är den kommunen som Sandettie AB finns i.

Sandettie AB har varit registrerat sedan 1998-09-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandettie AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Sandettie AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Öckerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandettie AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sandettie AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3967759 eller genom brev på följande adress:
Hemvärnsv. 14, 475 42, Hönö

Bolaget skall bedriva fiskerirörelse samt köpa, sälja och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandettie AB och det är Jansson, Hans Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Else-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor,