Jörnestrand Lars Gunnar AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Öckerö och Jörnestrand Lars Gunnar AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jörnestrand Lars Gunnar AB är ett av dem. Statusen för Jörnestrand Lars Gunnar AB är att Bolaget är aktivt.

Jörnestrand Lars Gunnar AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Öckerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jörnestrand Lars Gunnar AB ska trivas.

Jörnestrand Lars Gunnar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Öckerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fastigheter och mark, försäljning av bilar, egen investeringsverksamhet i fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jörnestrand Lars Gunnar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Jörnestrand Lars Gunnar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med Jörnestrand Lars Gunnar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-966646.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jörnestrand Lars Gunnar AB är Jörnestrand, Lars Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnestrand, Lena Mari som är född 1959 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Jörnestrand Lars Gunnar AB har 556570-0647 som sitt organisationsnummer.