Turntech AB

Västra Götalands län

Information

556580-4969 är organisationsnummer för verksamheten Turntech AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turntech AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Öckerö som är den kommunen som Turntech AB finns i.

Turntech AB har varit registrerat sedan 1999-12-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turntech AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Turntech AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Turntech AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Turntech AB så kan ni göra det på telefon genom 031-297790 eller genom brev på följande adress:
Hultbergsv. 16, 475 42, Hönö

Bolaget skall driva export, import och inrikes handel med datateknisk utrustning. Produktion och marknadsföring samt konsultativ verksamhet rörande hem, hus, sport, fritids- och datateknisk utrustning. Köpa, äga och förvalta fast egendom och värdepapper. Bolaget skall därjämte bedriva andra verksamheter som är förenliga med ovan nämnda verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Turntech AB och det är Haggren, Ulf Torgny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grane, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grane, Rut Anneli Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Haggren, Britt Ulla-May som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor