Sandra Fiske AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fiske och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandra Fiske AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Öckerö så är Sandra Fiske AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Öckerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Öckerö och i Västra Götalands län. Redan 2002-12-04 så skapades Sandra Fiske AB och bolaget är har F-skattsedel Sandra Fiske AB har haft det sedan 2003-02-13.

Sandra Fiske AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-13

556636-4237 är organisationsnummret för bolaget som finns i Öckerö.

Just nu är Sandra Fiske AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sandra Fiske AB så går det att nå dem via telefon på 070-4332859 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandra Fiske AB är Andersson, Bo Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anne Cecilia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .