Henrik Karlsson Gräv AB

Västra Götalands län

Information

Henrik Karlsson Gräv AB är ett företag som finns i Öckerö. I Henrik Karlsson Gräv AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Henrik Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Sofia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Forsberg, Claes Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjuvik Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Karlsson Gräv AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Karlsson Gräv AB på telefon 070-5224344.

Bolaget ska utföra grävning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Karlsson Gräv AB av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Karlsson Gräv AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Öckerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Henrik Karlsson Gräv AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Henrik Karlsson Gräv AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Karlsson Gräv AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Henrik Karlsson Gräv AB har 556656-5684 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.