LGSM Sweden AB

Västra Götalands län

Information

I Öckerö finns det ett Aktiebolag som heter LGSM Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar LGSM Sweden AB i Västra Götalands län. Öckerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LGSM Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-10-28 så har LGSM Sweden AB varit registrerat och sedan 2004-11-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LGSM Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med LGSM Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LGSM Sweden AB så kan ni göra det på 031-966253.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation, ledningssytem, information och därmed förenlig verksamhet ävensom att äga fast och lös egendom samt handla med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöström, Leif Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Simonsson, Per Christian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Pär Martin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjöström, Görel Marie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

LGSM Sweden AB har 556669-3585 som sitt organisationsnummer.