LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Öckerö finns det ett Aktiebolag som heter LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag i Västra Götalands län. Öckerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-25 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-07-08 så har LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-09-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Öckerö.

Vill man komma i kontakt med LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Västra v. 39, 475 42, Hönö. Vi ni istället prata med LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag så kan ni göra det på 031-967555.

Bolaget ska driva frisörsalong och butikshandel inom kosmetik, underkläder och annan konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Englund, Lisa Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Åkerlind, Lars Jonas som är född 1967 och har titeln Revisor, Åkerlinds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

LISALONG Frisör & Butik på Hönö Aktiebolag har 556683-3660 som sitt organisationsnummer.