Äventyr & Tång AB

Västra Götalands län

Information

Äventyr & Tång AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Äventyr & Tång AB finns. I Öckerö så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Äventyr & Tång AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Äventyr & Tång AB har haft sedan 2006-02-02. Äventyr & Tång AB har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Äventyr & Tång AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra v. 17, 475 42, Hönö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-969994.

Öckerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Äventyr & Tång AB Privat, ej börsnoterat.

Äventyr & Tång AB har idag 556689-2690 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Äventyr & Tång AB

Bolaget ska bedriva försäljning och arrangering kring dykning. Båtresor och arrangemang av allehanda event kring hav, kust och äventyr samt diverse konsultationer inom hantverk.

I Äventyr & Tång AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olausson, Anders Jhermy Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Tage Denny Erland som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .