M. Söderberg Installation AB

Västra Götalands län

Information

556704-2246 är organisationsnummer för företaget M. Söderberg Installation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. Söderberg Installation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Öckerö som är den kommunen som M. Söderberg Installation AB finns i.

M. Söderberg Installation AB har varit registrerat sedan 2006-05-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. Söderberg Installation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

M. Söderberg Installation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Öckerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M. Söderberg Installation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med M. Söderberg Installation AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5823775 eller genom brev på följande adress:
BLOCKSTIGEN 2, 475 31, Öckerö

Bolaget ska utföra byggnationer och installationer inom bygg-, snickeri-, rör-, svets-, el- och inredningsområden.

Det finns olika personer som har en koppling med M. Söderberg Installation AB och det är Söderberg, Per Mattias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Christina Ingegerd som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,